Hier vind je het overzicht van al onze pagina's en uitgebreide informatie over hoe je kan bestellen, hoe je de bestanden moet aanleveren, over onze algemene voorwaarden en tal van andere aspecten over hoe PrintAlert werkt.

 

 PrintAlert.be

 

Betalen Betalen

Account Account

 

 Bestellen

Verzenden Verzending

 

Aanleveren Aanleveren

Voorwaarden Voorwaarden

 

Over ons

Bij PrintAlert.be kan je gemakkelijk online drukwerk bestellen met de garantie van kwaliteit, scherpe prijzen en korte levertijden. Wij drukken opdrachten in zowel kleine als grote oplagen. Onze pre-press controleert alle aangeleverde bestanden uitvoerig voordat ze in productie gaan. Wij verzenden gratis en neutraal bijna al onze producten door heel België, behalve daar waar aangegeven.

Milieu

We werken enkel met producten die FSC en PEFC gecertificeerd zijn. Alle papieren grondstoffen komen uit FSC beheerde bossen. Dit certificaat garandeert dat het hout onder sociale, ecologische en economische maatschappelijke verantwoorde manier geproduceerd wordt.

Betalingsmethoden

Je kan met bankkaart of Paypal betalen. Het systeem van PrintAlert ondersteund alle Belgische banken en het Paypal-systeem. Paypal is een manier om gemakkelijk en op een veilige manier via je e-mailadres te betalen. Hier vind je meer informatie ivm Paypal.

We streven ervoor om zoveel mogelijk betalingsmogelijkheden beschikbaar te stellen. In de toekomst zal de betalingsmogelijkheid met kredietkaart ook beschikbaar zijn.

Van zodra je betaling binnen is controleren wij je order en wordt er geproduceerd.

Facturen downloaden

Van zodra je bestelling compleet is ontvang je van ons een e-mail met je factuur. Door op onze website in te loggen kan je je factuur raadplegen in je account. Surf daarom naar account onder de winkelwagen en kies daarna op bestellingen. Daarna kies je de gewenste factuur die je wil downloaden door op het PDF-icoontje te klikken.

Registreren

Je moet jezelf niet registreren, maar het heeft wel zijn voordelen. In je account kan je je gegevens wijzigen, je bestelgeschiedenis raadplegen of facturen downloaden.

Bestellingen

Onder dit menu kan je je bestelgeschiedenis raadplegen. Hier kan je ook je bestelling volgen en je factuur downloaden.

Gegevens

Hier kan je je gegevens controleren en/of aanpassen. Ook je leveradres kan je aanpassen.

Status

In je account kan je de status van je bestelling raadplegen. Hier kan je zien als je bestelling in productie is, je order compleet of verzonden is. Daarnaast krijg je ook de factuur toegezonden. Dit alles vindt je terug onder de knop bestellingen.
Indien je geen account hebt aangemaakt krijg je enkel een paar status mails.

Product niet op de site?

Wij doen er alles aan om een zo groot mogelijk aanbod aan drukwerk aan te bieden op onze website. Je zal merken dat er op regelmatige basis producten in ons gamma opgenomen zullen worden. Ben je op zoek naar een product die (nog) niet op onze website staat? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij voor vrijwel elk product aanbieden. Stuur ons een e-mail met een offerteaanvraag en je ontvangt binnen de 24 uur een offerte op maat terug van ons.

Levertijden

De levertijd die je op onze website terugvindt is pas van kracht van het moment dat de bestanden goedgekeurd zijn en je bestelling betaald is (behalve als er een betaling op rekening toegekend is).

Verzendkosten

Alle prijzen op PrintAlert.be zijn inclusief verzendkosten naar 1 adres binnen Belgie, behalve daar waar aangegeven op onze website. Al onze prijzen zijn exclusief BTW.

Copyright

De copyright voor deze website ligt bij PrintAlert.be. Zonder schriftelijke toestemmen mogen foto’s, illustraties, teksten en structuur van deze website niet gebruikt worden. Indien je toch afbeeldingen of teksten van onze website wenst te gebruiken moet je schriftelijk contact opnemen (hetzij per mail of per briefwisseling) met PrintAlert.be, Bredastraat 116, 2060 Antwerpen.