Eigenschappen 
✔ Op maat verkrijgbaar: Rolbreedte 137 cm 
Indien er grotere stickers besteld worden, worden deze in verschillende delen geleverd. 
✔ Contourgesneden
✔ Polymeer, monomeer of one-way vision
✔ Kiss-cut snijden

Levertermijn
✔ Standaard: 5-6 werkdagen
✔ Express: 3-4 werkdagen
✔ Spoed: 1-2 werkdagen

De aangegeven levertermijn gaat in bij het ontvangen van de volledige order (order, betaling, drukgegevens) op werkdagen tot uiterlijk 11:00 uur.

Sticker Groot Formaat

We bieden je de mogelijkheid om reusachtig grote stickers te bestellen. Wij drukken ze tot een breedte van 140 cm, maar zo lang als je zelf wil! De stickers op groot formaat zijn verkrijgbaar in 3 verschillende materialen: polyesterdoekfolie en PVC­folie transparant Glanzend en one way vision.

De One way vision is een speciale stickersoort. U kan van binnen af door heen kijken, maar van buitenaf ziet men de enkel de raamsticker en een schim van wat er binnen gebeurd. De One Way Vision raamfolie is een geperforeerde raamfolie en speciaal ontworpen voor korte en middellange termijn campagnes. Je kan de raamfolie in een rechthoek of contourgesneden kiezen en in het formaat dat je zelf wil. Ideaal voor raamreclames, je reclame op je auto, als muursticker, ... je kan het zo gek niet bedenken hoeveel toepassingen je hiervoor kan hebben.

Bij ons kan je de grote stickers goedkoop drukken. Via onze website kan je grote full color stickers bestellen via ons online systeem. Wij geven onze drukkerij de opdracht om de de grote stickers te drukken. Wij drukken de grote stickers en sturen ze je bij je thuis op of kan je ze bij ons afhalen. Stickers drukken op groot formaat is nog nooit zo eenvoudig geweest!

PrintAlert zorgt ervoor dat je blijft plakken! Wij bieden verschillende soorten stickers aan die je voor allerhande toepassingen kan gebruiken. Van de bekende groot formaat vinyl stickers die je overal kan kleven, grote stickers voor op de auto, grote stickers als raamdecoratie tot grote reclamestickers, ... En de stickers zijn ook geschikt voor buiten. Je kan het zo gek niet bedenken ... Aan jou de keuze!

Goedkope grote stickers laten printen doe je daarom bij PrintAlert!

Tips:

Heb je tips nodig om grote stickers te plakken?

Hier vindt je enkele tips om gemakkelijk grote raamstickers te plaatsen:
✔ Goede voorbereiding is goud waard! Zorg ervoor dat de te plakken oppervlakte goed gereinigd is met water en zeep. De oppervlakte grondig naspoelen en zorg dat er geen zeepresten achterblijven. Zorg er nu voor dat de te plakken oppervlakte vetrij is. Maak hiervoor gebruik van wasbenzine. Werk de oppervlakte af met een pluisvrije papieren doek.
✔ Maak een mengsel van water en afwasmiddel (ongeveer 3%) en klop dit op tot schuim.
✔ Bevochtig de lijmlaag en de te plakken oppervlakte met de gemaakte sop
✔ Breng de sticker aan en schuif hem op zijn plaats
✔ strijk daarna het overtollig water van onder de sticker met overlappende bewegingen van het midden naar buiten.
✔ Droog daarna de randen rond de sticker en laat de sticker ongeveer een half uurtje drogen
✔ Na ongeveer 48 uur is de sticker kleefvast!

 

Op basis van de selectie van de productgrootte en extra opties en specificaties, kan je het help-sjabloon voor het product bekijken en downloaden.
 
 
x
 
 

Prijs Calculator

x
Totaal Excl. BTW : € 47.50
Geschatte Totaal : € 47.50

Plaats je bestelling:
kies uit één van de volgende opties