Voorrondes

Offset drukwerk is een veelgebruikte druktechniek en is zeer voordelig bij hoge oplages.  
Het design wordt op een aluminiumplaat aangebracht en wordt dan wat vochtig gemaakt.  Het vocht dringt door naar de plekken dat niet met het beeld gevuld is.  De vochtige delen op de plaat stoten de inkt af. Zo blijft de inkt enkel op de plaatsen waar het beeld is aangebracht.  Vervolgens wordt de inkt op een rubberen doek gedrukt die op zijn beurt het beeld weer op het papier drukt.

Bij digitaal drukwerk zijn de vaste kosten per drukopdracht lager. Daardoor is digitaal drukken meestal goedkoper bij kleinere aantallen. Daarnaast zijn de doorlooptijden korter, waardoor je je drukwerk sneller in huis hebt.

Tip: Indien je in je ontwerp hele fijne teksten gebruikt, kan je beter voor offset drukwerk kiezen voor een beter resultaat.

 

 

Online Printing System is een prepress proces die de kloof overbrugt tussen de online digitale content en commerciële print productie. Door dit proces kan een drukkerij, een klant of een grafisch ontwerper gemakkelijk drukwerk creëren, bewerken en computer-based online goedkeuren tijdens de sjablonen prepress fase.
Dit proces vraagt in toenemende mate voor een Portable Document Format (PDF) workflow omgeving met output die door de digitale drukkerij gebruikt wordt.

Deze oplossing zal ervoor zorgen dat uw bedrijf efficiënter en winstgevender wordt beheerd door het stroomlijnen van uw business processen, het maximaliseren van uw middelen en elimineren van overbodige operaties.

Producten

De site ondersteunt momenteel acht grote en populaire print producten als bedoeld. Als we binnenkort gaan meer producten zoals logo's / adresetiketten, vinyl stickers, catalogi, banners, kalenders, deur hangers en getogen inkt kaarten in te voeren.

Er zijn drie opties voor het ontwerpen en aanpassen van een product. Klik op een product op de linker paneel en kies een van de opties.

1. Custom Design: laat je de producten aanpassen. Klik hierop om de design studio open en gebruik van meerdere tools om uw eigen ontwerp te maken.

2. Upload Ontwerp: het gebruik van deze optie, kunt u upload je eigen JPG, JPEG, GIF, PNG, EPS, AI, PDF en PSD afbeeldingen.

3. Bladeren Design: Gebruik dit om honderden pre-loaded sjablonen te selecteren. Werk aan hen of ze aanpassen via onze ontwerpstudio.

Het type papier dat wordt gebruikt voor de doeleinden verschil wordt uitgedrukt in gewicht. In de volgende landen het Europese systeem, is het gram per vierkante meter (GSM of g / m 2 of gewoon g) en het Amerikaanse systeem is Pound (lb).

Het papier dat gebruikt wordt voor het schrijven / printen (zoals briefpapier en briefpapier) is over het algemeen tussen de 60 tot 120 g / m² (20 tot 70 pond) en wordt het papier of tekst voorraad. Iets zwaarder dan dit wordt beschouwd als de karton, dat wil zeggen het papier gebruikt voor visitekaartjes, briefkaarten, wenskaarten, enz.

Gecoat papier zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen - glanzend (glimmend en glad) en Matt (vlak en dof). Gecoat glanzend papier weerkaatsen het licht gelijkmatig, zodat ze geschikt zijn voor bijna alle soorten afdruktaken. Glossy kranten hebben een goede inkt holdout, wat belangrijk is voor het maken van scherpe, heldere beelden.

Afdrukken

Ons systeem ondersteunt RGB (rood, groen, blauw) voor het produceren van digitale prints. We hebben nauwkeurig in kaart gebracht kleurenpallet van RGB naar CMYK wedstrijd (cyaan, magenta, geel, toets) om een goede 4-kleurendruk te waarborgen.

300 dpi (dots per inch) is de resolutie van de output PDF-bestand.

We maken gebruik van offsetdruk, met de hoogste kwaliteit van de print biedt materiaal voor zowel tekst als afbeeldingen.

Prijzen

Nee, de prijs lijst toont basisprijzen van de producten tegen de speculatieve hoeveelheden. De prijzen zijn berekend op basis van de meest elementaire papier / karton soorten, maten en enkelzijdig afdrukken. Zoals u weet, het uiteindelijke printen kosten zijn afhankelijk van tal van parameters: papier / karton gewichten of dikte (GSM / Pt), glanzende of matte afwerking, 2 of 4 kleuren, vierkante of ronde hoeken, enkel-of dubbelzijdig printen, hoeveelheid, de bestemming verzendkosten kosten en de wijze van vervoer. Maak gebruik van de indicatieve prijzen voor de berekening van de fundamentele kosten. Zodra u de bestelling met behulp van de bovenstaande parameters, we zullen zo spoedig mail die u de uiteindelijke, precieze kosten.