Kansen komen op de vreemdste momenten voor: of u woont een conventie voorr professionele ontwerpers bij, waar je overal potentiële klanten kan vinden. Of in de supermarkt, waar je in gesprek komt met de lokale ondernemer die behoefte heeft aan creatieve diensten. Of zelfs op een muziekfestival, de perfecte plaats om je in guerrilla-stijl uw vaardigheden voor te stellen!

Elke gelegenheid telt

Of u nu een grafisch ontwerper, bakker bent of een vereniging of een multinational runt, weet u hoe belangrijk het is om zich te onderscheiden van de grote massa als het gaat om uw naam bekend te maken. Het gaat niet enkel om het doorgeven van uw contactgegevens, het gaat veel verder dan dit.

In verschillende posts zullen we je enkele inspirerende manieren zien die je op je drukwerk kan toepassen om je naam en boodschap te doen verspreiden, over het creëren van een wow-effect die je naam zeker niet doen vergeten!

Deze week: Promoot jezelf met flyers

Waarom flyers?

  1. Ze zijn mobiel
  Het grote van flyers is dat ze mobiel zijn. Ze zijn niet beperkt tot een website of een tv-scherm. In plaats daarvan, kunt u ze naar uw doelgroep brengen. Bijgevolg zal je sneller reacties krijgen en nieuwe klanten bellen om verdere inlichtingen in te winnen.
  En daarbij, het is niet nodig om elke potentiële klant persoonlijk te ontmoeten bij het uitdelen van je flyers. Laat een pakje flyers achter, daar waar je doelgroep ook komt!
  2. Ze vallen op
  Flyers zijn een gemakkelijke manier om uw contactgegevens en informatie over uw bedrijf te delen. Een flyer is een behoorlijke succesvolle manier om speciale aanbiedingen en kortingen te communiceren.
  Wat u nodig heeft is een grafisch ontwerper die uw flyers zo aantrekkelijk mogelijk maakt. Deze afbeeldingen kunnen uw producten of diensten benadrukken en kunnen klanten te verleiden om ze uit te proberen.
  3. Ze zijn goedkoop
  Vergeleken met andere populaire vormen van reclame, flyers drukken is een relatief goedkope optie. De kosten van het ontwerpen en het drukken is laag, waardoor het een goedkopere marketing investering is die het vooruitzicht op een hoger rendement zou kunnen maken.

Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat zij strategisch worden verdeeld.
Het is dus van essentieel belang om de juiste locaties uit te zoeken om ervoor te zorgen dat ze uw doelgroep bereiken.
Als u van plan bent om uw markt uit te breiden, zal je zien dat flyers over het algemeen meer kosteneffectief middel is als ze op regelmatige basis verdeeld kunnen worden over een groter publiek en kan het met een beperkt budget de doelgroep rechtstreeks bereiken.

 

Design

Flyers zijn essentiële reclame-instrumenten en worden gebruikt voor verschillende doeleinden, maar hebben allen 1 doel: de bekendmaking aan de grote massa. En de grote massa is zo verschillend van elkaar met allemaal eigen behoeften die vervult moeten worden.

Flyers worden gebruikt voor verschillende doeleinden, maar hebben allen 1 doel: de bekendmaking aan de grote massa. En de grote massa is zo verschillend van elkaar met allemaal eigen behoeften die vervult moeten worden.

Daarom moeten je flyers een bepaalde doelgroep aantrekken en hier komt de design aan bod.

Templates

Gebruik een van deze sjablonen om uw product of evenement effectief te promoten. De sleutel tot het maken van een flyer en het doel ervan is om het ontwerp op een zodanige manier op te maken, dat maakt dat hij opvalt. Maar soms zijn we krap in tijd en is het niet mogelijk om enkele uren achter je computer te kruipen om een ontwerp te maken.

Gebruik een van deze sjablonen om uw product of evenement effectief te promoten. De sleutel tot het maken van een flyer en het doel ervan is om het ontwerp op een zodanige manier op te maken, dat maakt dat hij opvalt. Maar soms zijn we krap in tijd en is het niet mogelijk om enkele uren achter je computer te kruipen om een ontwerp te maken.

Roots Reggae Night-template

Ga terug naar je roots met deze reggae stijl clubavond flyer. Dit drukklare 300dpi CMYK flyer komt als een gelaagde PSD en bevat een help-bestand, zodat u het snel en gemakkelijk van start kan gaan

Colorface-Template

Dit licht thema en warme kleuren is geschikt voor een evenement van elektronische muziek of clubparty. Het maakt gebruik van het gratis lettertype in Couture Nexa, die donationware voor commercieel gebruik. Het volledige pakket bevat twee flyer-ontwerpen en een Facebook-evenement.


Bold typographie flyer template

Hier vindt je een flyer en poster sjabloon combinatie. Dit ontwerp zal u in staat stellen om je lettertype vaardigheden ten volste te benutten. Gewaagd, trillend, kleurrijk en leuk, dit is een van die handige flyer sjablonen die kunnen worden gebruikt en toegepast voor zowat elk doel. De lagen zijn gespecificeerd in groepen, dus je zult geen probleem hebben om deze te bewerken.


Retro Flyer Template

Dit is één voor de vintage liefhebbers onder ons. Deze zes retro-stijl en unieke flyers templates zijn perfect voor uw volgende party of een zakelijke afspraak. Het definitieve pakket dat u downloadt bevat een volledig gelaagde, hernoemde, gegroepeerde PSD-bestanden en download links voor de gratis fonts in een .txt bestand.


Geometrische flyer-templates

Ontdek deze moderne en unieke flyer sjablonen voor uw volgende project. Het definitieve pakket dat u downloadt bevat negen flyer-stijlen en negen stijlen voor een visitekaartje. Ze zijn makkelijk aan te passen en omvatten aflopen, afwerking en richtlijnen.

Chill Out template

Oorspronkelijk ontworpen om een muziek-evenement te promoten. Dit ontwerp met een houten textuur is een flyer template dat ook gebruikt kan worden om een nieuw album te promoten of voor andere reclame-doeleinden.
Het is een drukklaar bestand, eenvoudig aan te passen met een goed georganiseerde lagen. De foto's zijn niet inbegrepen, maar de effecten en texturen kan worden toegepast op elke foto die u gebruikt - de houtstructuur is ook inbegrepen. Een schitterend ontwerp en zeker waardig opname op onze lijst van de beste flyer sjablonen.

Als u niet zeker bent over het type flyer die mogelijk aan uw eisen voldoen … waarom vraagt u het niet aan ons? Wij houden ervan om te helpen! 
Als u de kwaliteit van ons werk wil zien, vraag gerust onze samples aan.  We sturen ze graag op!  En ja … het is gratis!

07/12/2015
Benny Koch