Gepersonaliseerde enveloppen: de basis van zakelijke communicatie

Laten we eens kijken wat de belangrijkste voordelen zijn van gedrukte enveloppen en briefhoofden:

  • Het gebruik van een gepersonaliseerde envelop wordt zeker gewaardeerd als een stijlvolle en professionele keuze voor het imago van het bedrijf.
  • De bedrukte enveloppen doet je waardevolle tijd bespaaren.
  • Het is een effectief reclamemedium. Je klanten worden op regelmatige basis herinnert van uw producten of diensten.

Al deze voordelen kunnen gemakkelijk worden bereikt door deze gepersonaliseerde enveloppen online te bestellen. Vandaag de dag, in feite, dankzij de online diensten van PrintAlert, kan je gemakkelijk je gepersonaliseerde enveloppen tegen lage prijzen drukken.

Het aanbod is breed en omvat verschillende maten en modellen. De belangrijkste keuze is tussen eenvoudige enveloppen en enveloppen met venster (zodat het adres van de ontvanger direct is geschreven op de envelop). Het klassieke formaat is 11 cm x 22 cm, het formaat van de envelop die u zal kiezen op basis van de omvang en het aantal pagina's van de correspondentie die je te verzenden hebt.

We sluiten af met enkele tips over de voorbereiding van het printbestand voor het bestellen van online enveloppen: welke elementen moet worden weergegeven op een enveloppe?

Uiteraard mogen de zendgegevens van de ontvanger niet ontbreken: Niet enkel de bedrijfsnaam en het adres moeten goed leesbaar zijn, ook het logo zou duidelijk zichtbaar moeten zijn. Zelfs de kleurkeuze is van belang: de kleuren moeten op het logo lijken zodat gemakkelijk de link naar je firma wordt gelegd.

12/04/2016
Benny Koch