Eigenschappen
✔ 4 verschillende formaten
✔ Beschikbaar in 2 verschillende papiersoorten
✔ Enkelzijdig full color bedrukt
✔ Keuze uit 25, 50 of 100 pagina’s per blok
✔ Keuze uit verschillende lijmzijden
✔ Reeds leverbaar vanaf 6 werkdagen
✔ GRATIS levering

Toepassingen
✔ Gebruik de notitieblokken voor algemene notities van je vertegenwoordigers
✔ Kijk tussen onze templates voor de verschillende soorten achtergronden: lijntjes, ruitjes tot notenbalken
✔ Notitieblokken als schetsboek of horecablok

Notitieblokken

Op zoek naar een leuk relatiegeschenk zodat je steeds bij je klanten zichtbaar bent? Laat je eigen notitieblokken ontwerpen en je bent steeds aanwezig op hun bureau. Verkrijgbaar in verschillende formaten en keuze in aantal pagina's per blok, zo kan je je eigen blok samenstellen naar je eigen budget en eigen behoeften!

Onze notitieblokken worden gedrukt op houtvrij of gecertifieerd kringlooppapier. Je kan de notitieblokken zowel op 1 zijde als op beide zijden bedrukken. Ook kan je je papier met verschillende afwerkingen kiezen. Je kan kiezen tussen perforatie, de positie van verlijming en aantal vellen per blok.

Notitieblokken bestellen is nooit zo gemakkelijk geweest! Wij drukken je notitieblokken met je eigen logo. Goedkope notitieblokken voor in de horeca of op kantoor, het is bij ons allemaal mogelijk! Je vindt op onze website de template voor onze notitieblok en kan je gemakkelijk online je notitieblokken bestellen. Een goedkope oplossing om om je gepersonaliseerde notitieblokken te laten maken. Maak je zelf zichtbaar op het bureau van je klanten en contacten. Zo gaan ze je zeker niet vergeten!
Wil je je notitieblokken met spoed laten bedrukken. Bij ons is dit perfect mogelijk. Op enkele dagen heb je je notitieblokken op je aangegeven adres geleverd.

Goedkope notitieblokken bij PrintAlert laten bedrukken is een slimme zet

Tips:

✔ Gebruik geen data op je notitieeblokken, dan kun je ze ongelimiteerd gebruiken

Prijs Calculator

Offsetpapier is een veelgebruikte papiersoort voor offsetdruk. Dit papier heeft als eigenschap om vocht af te stoten als het in contact met de demping systemen van de offset pers komt. Twee veel voorkomende offset papiervarianten zijn gestreken en ongestreken houtvrij papier.

Kringlooppapier is een papiersoort dat ontstaat uit vooral oud papier. Dit papier is ecologisch verantwoord en denkt, net als wij allen, aan de natuur. Dit papier heeft een ruwere laag en geeft een natuurlijk gevoel aan je drukwerk

Kies hier waar de setjes gelijmd moeten worden

Kies hier als je de notitieblokken in staand of liggend formaat wenst

Perforatie: Bij de perforatie wordt je drukwerk voorzien van kleine perforatie gaatjes zodat je je drukwerk uit elkaar kunt breken/scheuren.

 

Standaard levering: 6-8 werkdagen

De aangegeven levertermijn gaat in bij het ontvangen van de volledige order (order, betaling, drukgegevens) op werkdagen tot uiterlijk 11:00 uur.

Totaal Excl. BTW :€ 48.74
Geschatte Totaal :€ 48.74

Plaats je bestelling:
kies uit één van de volgende opties