Flessenbanderol

✔ Keuze uit 10 verschillende materiaalsoorten
✔ Enkelzijdige of dubbelzijdige full­color bedrukking
✔ Bij 300 en 400 gr/m² verdere veredeling mogelijk
✔ GRATIS levering

Levertermijn
Standaard levering: 6-8 werkdagen

De deadline van bestelling is 11 uur ’s morgens.
Indien we de bestanden en betaling na deze deadline binnenkrijgen, wordt de bestelling op de planning van de volgende werkdag geplaatst.

Flessenbanderol

Zoek je een originele oplossing met je eigen ontwerp om je huis of kantoor te decoreren? Met onze foto op canvas kan je je favoriete afbeeldingen afdrukken en hen een leuke plek geven die door iedereen bewonderd kan worden. kunstwerk! frame. Van 20 x 20 cm tot 100 x 200 cm

Je canvasdoek wordt afgewerkt op een houten frame van 2 of 4 cm dikte. Het doek wordt manueel strak over het frame gespannen om een perfect resultaat te bekomen.

De foto op canvas is heel eenvoudig te bestellen. Selecteer het gewenste formaat en de dikte van de frame, upload het bestand en enkele dagen later ontvang je de canvas op het door jou aangeduid leveradres.

Tips:

✔ De ideale branding op uw bedrijfsevent

Prijs Calculator

Houtvrij gesatineerd papier: een papiersoort met een gladde structuur.  Je hebt de keuze tussen mat of glanzend papier

Kringlooppapier is een papiersoort dat ontstaat uit vooral oud papier. Dit papier is ecologisch verantwoord en denkt, net als wij allen, aan de natuur. Dit papier heeft een ruwere laag en geeft een natuurlijk gevoel aan je drukwerk

Chromolux Pearl is een eenzijdig cast-coated karton. Deze papiersoort heeft een gladde en parelmoeren voorzijde en een witte licht gestreken achterzijde.
Chromolux Pearl is geschikt voor direct contact met levensmiddelen en voldoet aan de veiligheidsvoorschriften voor speelgoed.

Mirror Chrome Papier is een gecoat papiersoort met een hoogglanzende laag. Door deze hoogglans dat bijna een spiegel is geeft je drukwerk een extra classy uitstraling

Splendorlux is een papiersoort die de pracht en glans van het licht reflecteert. Dit papier geeft de afbeeldingen en foto’s een natuurlijk glanseffect.

Offsetpapier is een veelgebruikte papiersoort voor offsetdruk. Dit papier heeft als eigenschap om vocht af te stoten als het in contact met de demping systemen van de offset pers komt. Twee veel voorkomende offset papiervarianten zijn gestreken en ongestreken houtvrij papier.

Chromokarton heeft een houtvrije witte achterlaag. Deze papiersoort wordt aan de achterzijde oppervlakte gelijmd of voorzien van een enkele strijklaag. Dit maakt ze meer geschikt voor grafische toepassingen.

Kunststoffolie is een mat-witte scheurvaste PE-folie die water- en oliebestendig is. Op dit materiaal wordt met UV-inkt gedrukt.

Keuze tussen enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking

Standaard levering: 6-8 werkdagen

De aangegeven levertermijn gaat in bij het ontvangen van de volledige order (order, betaling, drukgegevens) op werkdagen tot uiterlijk 11:00 uur.

Totaal Excl. BTW :€ 62.99
Geschatte Totaal :€ 62.99

Plaats je bestelling:
kies uit één van de volgende opties