Deurhangers

✔ Enkelzijdig of dubbelzijdige bedrukking
✔ 10 verschillende materiaalsoorten
✔ Verschillende afwerkingen mogelijk bij 300 en 400 gr/m²
✔ Verschillende stanscontouren

Levertermijn

Standaard levering: 6-­8 werkdagen

De deadline van bestelling is 11 uur ’s morgens.
Indien we de bestanden en betaling na deze deadline binnenkrijgen, wordt de bestelling op de planning van de volgende werkdag geplaatst.
 

Deurhangers is een ideale manier voor hotels en B&B’s om je gasten de privacy te gunnen die ze verdienen. Verder kunnen deze deurhangers ook gebruikt worden voor ontelbare andere toepassingen. Vele bedrijven gebruiken dit medium tegenwoordig als reclamemedium. Ze worden aan de klink van je (bedrijfs)deur gehangen. Je kan er niet omheen ... je (potentiële) klant wordt met je boodschap, product of bedrijf geconfronteerd.

Onze deurhangers worden op verschillende materialen en diktes gedrukt. Van standaard offset­papier tot kunststoffolie. Afhankelijk van de toepassing en de doelgroep dat je wil bereiken.

Via onze handige uploadtool kan je eenvoudig je deurhangers uploaden en na reeds 6 werkdagen worden deze gratis thuis geleverd.

/images/contentimages/images/60.gif

#60

Gegevensformaat: 10,2 x 20,9 cm

Eindformaat (gesloten): 9,8 x 20,5 cm

 

/images/contentimages/images/61.gif

#61

Gegevensformaat: 10,2 x 25,6 cm

Eindformaat (gesloten): 9,8 x 25,2 cm

 

Tips:

✔ Indien je kiest voor een laminaat kan je niet meer op dit oppervlak schrijven
✔ Bij een veredeling komt er een extra productiedag bij

Prijs Calculator

Houtvrij gesatineerd papier: een papiersoort met een gladde structuur.  Je hebt de keuze tussen mat of glanzend papier

Kringlooppapier is een papiersoort dat ontstaat uit vooral oud papier. Dit papier is ecologisch verantwoord en denkt, net als wij allen, aan de natuur. Dit papier heeft een ruwere laag en geeft een natuurlijk gevoel aan je drukwerk

Chromolux Pearl is een eenzijdig cast-coated karton. Deze papiersoort heeft een gladde en parelmoeren voorzijde en een witte licht gestreken achterzijde.
Chromolux Pearl is geschikt voor direct contact met levensmiddelen en voldoet aan de veiligheidsvoorschriften voor speelgoed.

Mirror Chrome Papier is een gecoat papiersoort met een hoogglanzende laag. Door deze hoogglans dat bijna een spiegel is geeft je drukwerk een extra classy uitstraling

Splendorlux is een papiersoort die de pracht en glans van het licht reflecteert. Dit papier geeft de afbeeldingen en foto’s een natuurlijk glanseffect.

Offsetpapier is een veelgebruikte papiersoort voor offsetdruk. Dit papier heeft als eigenschap om vocht af te stoten als het in contact met de demping systemen van de offset pers komt. Twee veel voorkomende offset papiervarianten zijn gestreken en ongestreken houtvrij papier.

Chromokarton heeft een houtvrije witte achterlaag. Deze papiersoort wordt aan de achterzijde oppervlakte gelijmd of voorzien van een enkele strijklaag. Dit maakt ze meer geschikt voor grafische toepassingen.

Kunststoffolie is een mat-witte scheurvaste PE-folie die water- en oliebestendig is. Op dit materiaal wordt met UV-inkt gedrukt.

Keuze tussen enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking

Hier heb je een overzicht van de verschillende modellen die we aanbieden

Standaard levering: 6-8 werkdagen

De aangegeven levertermijn gaat in bij het ontvangen van de volledige order (order, betaling, drukgegevens) op werkdagen tot uiterlijk 11:00 uur.

Totaal Excl. BTW :€ 62.99
Geschatte Totaal :€ 62.99

Plaats je bestelling:
kies uit één van de volgende opties